PLASCOAT® ULTIEME RESISTENTIE

Plascoat® is een flexibele, sterke en zeer duurzame thermoplastische poedercoating voor buitentoepassingen in offshore en industriële omgevingen. De poedercoating is geschikt voor toepassingen op staal, verzinkt staal en aluminium.
Plascoat® is bestand tegen agressieve weersomstandigheden, luchtvervuiling, detergenten, zoutspray en heeft een ongekend lange levensduur. 

Plascoat heeft een dikte van 150 tot 250 micron in één enkele toepassing. De poedercoating is in één laag aan te brengen en maakt het gebruik van een primer overbodig.


VOORDELEN PLASCOAT®

  • Zeer goede chemische resistentie;
  • Uitstekende corrosiebescherming;
  • UV- en weersbestendig;
  • Slijt-, kras- en stootvast;
  • Geen primer nodig, in één laag aan te brengen;
  • Bevat geen vluchtige organische stoffen, hallogeen en is Bisfenol A vrij.

CORROSIEBELASTINGCATEGORIE
Voor het toekennen van een corrosiebelastingcategorie is het van belang om te kijken naar de hoeveelheid agressieve stoffen in de omgeving. Hoe hoger de categorie hoe hoger de vocht- en vuilwaarde in de omgeving.

Plascoat® voldoet aan hoge corrosie eisen in offshore en extreme industriële omgevingen (C5 en Im2 en Im3 volgens ISO 12944-6).
MEER WETEN?

Bedrijfsnaam *
Voornaam en achternaam *
Straatnaam + huisnummer *
Postcode *
Plaats *
E-mailadres *
Vraag/ opmerking
Ja, ik wil graag per e-mail op de hoogte gehouden worden van de nieuwste kleurcollecties, trends en innovaties van EUROLACKE
Ja, ik wil graag per e-mail op de hoogte gehouden worden van de nieuwste kleurcollecties, trends en innovaties van EUROLACKE
Verzenden

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt bij EUROLACKE? Meld u dan nu aan voor onze EUROLACKE Updates.

Aanmelden Nieuwsbrief