ARCHITECTEN

Waarom poedercoaten als oppervlaktebehandeling de juiste keuze is, wat de mogelijkheden zijn op het gebied van kleuren & effecten en de te behalen kwaliteit zijn vragen waarbij we u graag van dienst zijn! Gespecialiseerde kennis op het gebied van trends, toepassingen en technische aspecten zoals klimatologische omstandigheden, corrosiewering, reiniging en onderhoud maakt EUROLACKE de geschikte schakel tussen architect, designer en applicateur. 


COLOUR & DESIGN EXPERIENCE

Van mat tot hoogglans, (fijn)stuctuur, metallics, hamerslag, ijzerglimmers of (tinted) clearcoats, de mogelijkheden zijn nagenoeg onbegrensd. Kleuren, materialen, trends en vakkundig advies komen samen in de EUROLACKE Colour room. Een geheel vernieuwde ruimte waar u als architect, designer of applicateur onze producten kunt zien, voelen én beleven.

EUROLACKE Colour Collections catalogus.
De EUROLACKE Colour Collections Catalogus is de meest complete kleurencollectie voor architecten. Verdiep u in de verschillende kleuren & effecten van de gepoedercoate kleurstalen.


Wilt u de EUROLACKE Colour Collections Catalogus ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam *
Voornaam en achternaam *
Straatnaam + huisnummer *
Postcode *
Plaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Heeft u een vraag of een opmerking?
Ja, ik wil graag per e-mail op de hoogte gehouden worden van de nieuwste kleurcollecties, trends en innovaties van EUROLACKE
Ja, ik wil graag per e-mail op de hoogte gehouden worden van de nieuwste kleurcollecties, trends en innovaties van EUROLACKE
Verzenden

COLOUR IT TOOL

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt bij Eurolacke? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

EUROLACKE TIEL
DE RIEMSDIJK 4 | 4004 LC TIEL

INFO@EUROLACKE.NL 

TEL: 0344 - 620 662 | FAX: 0344 - 617 079