ARCHITECTEN

Wat geeft uw ontwerp karakter? Naast de vorm en het gebruikte materiaal wordt de karakteristieke uitstraling van uw ontwerp ook bepaald door het gebruik van de juiste kleuren en afwerking. 


De architecturale poedercoatings van EUROLACKE zijn speciaal ontwikkeld voor uw designs van aluminium, staal en gegalvaniseerd staal. De uitstekende mechanische eigenschappen, weersbestendigheid en maximaal kleur- en glansbehoud maken onze poedercoatings de ideale oplossing voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De poedercoatings zijn verkrijgbaar in een verbluffende verscheidenheid aan kleuren, glansgraden en effecten. Er is zelfs een collectie met anodisatie afwerking verkrijgbaar. Iets wat, tot voor kort, onmogelijk geacht werd, 


Door het gebruik van poedercoatings geeft u een nieuwe betekenis aan het begrip duurzaamheid. Poedercoating is een uitermate milieuvriendelijke manier van oppervlaktebehandeling. Het is oplosmiddelvrij en er komen geen schadelijke stoffen vrij.   

Onze gespecialiseerde kennis op het gebied van klimatologische omstandigheden, flexibiliteit,reiniging en krasvastheid van materialen is een toegevoegde waarde juist in de ontwerpfase van uw project. Wij begeleiden u in de juiste kleurkeuze, verschillende afwerkingen en nemen u mee in de kleurentrends van dit jaar.

Perfecte kleur voor uw project

 Architectural Showcases

COLOUR it Design Tool

Colour Experience Center

Colour Collection Catalogus

Vraag uw gratis kleurstaal aan 

VibesTrendmagazine

 Kwaliteitslabels

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt bij EUROLACKE? Meld u dan nu aan voor onze EUROLACKE Updates.

Aanmelden Nieuwsbrief