COLOURWALL 

Powdered by EUROLACKE

Met de kwinkslag powdered by EUROLACKE introduceerde EUROLACKE in 2019 een uniek concept; COLOURWALL. Met de COLOURWALL kunnen partners van EUROLACKE haar relaties voorzien van een professioneel kleur en technisch advies.   

Op de fraai vormgegeven wand worden maar liefst 500 verschillende poedercoatings getoond. De stalen met zowel vlakke als afgeronde zijden geven de vele kleuren, oppervlakken, glansgranden en metallic effecten perfect weer. Op de wand worden, naast de RAL kleuren, de vele specials getoond uit de EUROLACKE Colour Collections.  

"De COLOURWALL is een compacte versie van de wand welke we in ons Colour Experience Center in Tiel laten zien," aldus John Theewis, directeur EUROLACKE. "Hier tonen we meer dan 3000 verschillende poedercoatings." Alle getoonde poedercoatings op de COLOURWALL zijn snel uit voorraad leverbaar. Dit biedt flexibiliteit en snelheid en voorkomt onnodige voorraden en daarmee kosten voor de betrokken partijen.


Inmiddels zijn de COLOURWALLS door heel Nederland en in alle marktsegmenten te bewonderen en is het COLOURWALL network snel groeiende. 

Wilt u meer weten over de COLOURWALLS of het COLOURWALL Network? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. 

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt bij EUROLACKE? Meld u dan nu aan voor onze EUROLACKE Updates.

Aanmelden Nieuwsbrief