ACTUEEL

NIEUW VMRG EN ALUECO CERTIFICAAT BINNEN

Ook dit jaar heeft EUROLACKE het VMRG en het AluEco certificaat in ontvangst mogen nemen.


Het VMRG-keurmerk oppervlaktebehandeling is een initiatief van de VMRG, de branchevereniging voor gevels en gevelelementen.

NEW VIBES!

De tweede editie van het Vibes Trend Report van Axalta Coating Systems van dit jaar is een feit! Ook dit trend report biedt weer een prachtig overzicht van de manieren waarop de verschillende kleuren, texturen en effecten van poedercoatings elk project en ontwerp bijzonder maken.


EUROLACKE POEDERCOATINGS OP DANZIGERKADE, AMSTERDAM

Wie vandaag langs de Danzigerkade in Amsterdam wandelt, ziet direct dat de buurt een hele metamorfose heeft ondergaan. Eén van de meest opvallende nieuwkomers is een bedrijvencomplex bestaande uit Danzigerkade 85 en Danzigerkade 125. Deze twee gebouwen, met elk een unieke architectuur, vormen samen één grote campus dankzij loopbruggen die de gebouwen met elkaar verbinden.


EUROLACKE KLEURT EN BESCHERMT BLISS MOBIL

Dwalen over de Pan-American Highway, een rondje Afrika, een half jaartje overwinteren in Zuid-Amerika of een mooie poolwintertrip naar de Noordkaap.
De unieke expeditie campers van Bliss Mobil zijn geschikt voor ieder klimaat.


Bliss Mobil, gevestigd in Breda, is opgericht in 2012 en gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van hoogwaardige expeditie campers. De expeditie campers zijn vrachtwagen onafhankelijk ontworpen. Voor ieder onderstel is er een passende Bliss Mobil. Het zijn volledig op zichzelf staande en ingerichte woonunits, voor verschillende doelgroepen maar met één gezamenlijk doel; zelfstandig de wereld verkennen.


NIEUWE VIBES TREND REPORT

De zevende editie van het Vibes Trend Report van Axalta Coating Systems is een feit! Het Vibes Trend Report is een uniek magazine over kleuren en effecten waarin u inspiratie kunt opdoen voor uw ontwerpen met metalen substraten.

Ook deze editie biedt weer een prachtig overzicht van de manieren waarop de verschillende kleuren, texturen en functionaliteiten van poedercoatings uw project en ontwerp bijzonder kunnen maken.


Op de hoogte blijven van alles wat er speelt bij EUROLACKE? Meld u dan nu aan voor onze EUROLACKE Updates.

Aanmelden Nieuwsbrief