ACTUEEL

OPNIEUW VMRG EN ALUECO CERTIFICERING

Ook in 2023 heeft EUROLACKE het VMRG en het AluEco certificaat in ontvangst mogen nemen.


Het VMRG-keurmerk oppervlaktebehandeling is een initiatief van de VMRG, de branchevereniging voor gevels en gevelelementen.


NEW ICONICA COLLECTION

Projecten van nu vragen om verfrissende hedendaagse kleurthema’s. Vandaar dat de iconische kleuren uit de, welbekende, ICONICA collectie een volledige upgrade hebben ondergaan. Het resultaat; 40 trendsettende kleuren, verrassende kleurcombinaties met een uitstekende buitenduurzaamheid. 


NEW! COLOURFRAME POWDERED BY EUROLACKE

In oktober 2021 is EUROLACKE gestart met de uitrol van Colourframe!
Colourframe is de compactere variant van de welbekende Colourwall en een tool bij uitstek voor professioneel kleuradvies. EUROLACKE BEHAALT OPNIEUW SIGNIFY SUPPLIER AWARD

EUROLACKE heeft deze week wederom de Signify Supplier Award mogen ontvangen.

Deze onderscheiding wordt jaarlijks door Signify Netherlands toegekend aan de best presterende toeleveranciers. Hierbij wordt gekeken naar tijdige en correcte leveringen van hoogwaardige kwalitatieve producten, het op peil houden van voorraden, flexibel en snel reageren op aanvragen en meedenken in oplossingen.


New ! THE SUPRANODIC COLLECTION.

Trendy SuperDurable kleuren met perfecte anodisatie look!


EUROLACKE breidt het Alesta® SD SuperDurable assortiment uit met de SuprAnodic Collection. Een nieuwe collectie poedercoatings met een hoogwaardige afwerking met anodisatie look en metallic effect. De SuprAnodic collectie speelt in op de huidige en toekomstige trends in architectuur en design en is verkrijgbaar in de meest inspirerende en trendy kleuren. De nieuwe reeks biedt alle voordelen van een milieuvriendelijke poedercoating en combineert duurzaamheid met creatieve vrijheid.


Op de hoogte blijven van alles wat er speelt bij EUROLACKE? Meld u dan nu aan voor onze EUROLACKE Updates.

Aanmelden Nieuwsbrief