ACTUEEL

POEDERCOATING EUROLACKE OP DAK HUDSON'S BAY

Aan het Rokin’49 in Amsterdam, op steenworp afstand van de Dam, zijn twee luxe warenhuizen ontwikkeld. Het meest bijzondere onderdeel van Rokin ’49 is de opvallend gebogen ruitvormige dakconstructie, bekleed met panelen met beglazing. De panelen zijn voorzien van een hoogwaardige poedercoating uit de Colour Collection Catalogus van EUROLACKE. 


EUROLACKE OP SURFACE CAMPUS 2018

De SURFACE Campus is de vakbeurs voor oppervlaktetechnieken in de Benelux.
Ook dit jaar staat het programma bol van inspirerende exposities, innovaties en workshops.

De komende editie vindt plaats van 13 t/m 15 november 2018 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.

EUROLACKE is hierbij aanwezig! U vindt onze stand in hal 7,
standnummer 7.C.01.


ALESTA® SUPERDURABLE OP GEVEL OECONOMICUM DÜSSELDORF

In 2010 is op de campus van de Heinrich-Heine Universiteit in Düsseldorf een nieuw onderwijscentrum geopend; Oeconomicum. Het Oeconomicum ligt aan de zuidoever van het universiteitsmeer. In 2018 wordt het pand aan de westzijde met ruim één derde vergroot. EUROLACKE levert een uiterst duurzame poedercoating voor de gevel.

Het prestigieuze gebouw is ontworpen door Ingenhoven Architects. Het ontwerp van het Oeconomicum volgt door de lichte kromming de contouren van het universiteitsmeer en maakt daardoor toekomstige uitbreidingen mogelijk. 


ABCITE® IN VAKBLAD OPPERVLAKTETECHNIEKEN

Onlangs gepubliceerd in het Vakblad Oppervlaktetechnieken. Interview met John Theewis, directeur EUROLACKE, over Abcite®; De thermoplastische poedercoating met bijzondere eigenschappen.


ABCITE 1060 IN BAW LIJST

De hoogwaardige, thermoplastische poedercoating Abcite 1060 van Axalta Coating Systems is opgenomen in lijst II van het Federaal Instituut voor Waterbouwkunde (BAW).

De 1060-serie is hiermee de enige poedercoating die voldoet aan de hoogste corrosie eisen voor hydraulische staalconstructies in zeewater (lm 2) en bodem (lm 3) - en dat met slechts één coatinglaag, zonder primer.


Op de hoogte blijven van alles wat er speelt bij Eurolacke? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

EUROLACKE TIEL
DE RIEMSDIJK 4 | 4004 LC TIEL

INFO@EUROLACKE.NL 

TEL: 0344 - 620 662 | FAX: 0344 - 617 079