ACTUEEL

EUROLACKE POEDERCOATINGS OP DANZIGERKADE, AMSTERDAM

Wie vandaag langs de Danzigerkade in Amsterdam wandelt, ziet direct dat de buurt een hele metamorfose heeft ondergaan. Eén van de meest opvallende nieuwkomers is een bedrijvencomplex bestaande uit Danzigerkade 85 en Danzigerkade 125. Deze twee gebouwen, met elk een unieke architectuur, vormen samen één grote campus dankzij loopbruggen die de gebouwen met elkaar verbinden.


EUROLACKE KLEURT EN BESCHERMT BLISS MOBIL

Dwalen over de Pan-American Highway, een rondje Afrika, een half jaartje overwinteren in Zuid-Amerika of een mooie poolwintertrip naar de Noordkaap.
De unieke expeditie campers van Bliss Mobil zijn geschikt voor ieder klimaat.


Bliss Mobil, gevestigd in Breda, is opgericht in 2012 en gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van hoogwaardige expeditie campers. De expeditie campers zijn vrachtwagen onafhankelijk ontworpen. Voor ieder onderstel is er een passende Bliss Mobil. Het zijn volledig op zichzelf staande en ingerichte woonunits, voor verschillende doelgroepen maar met één gezamenlijk doel; zelfstandig de wereld verkennen.


NIEUWE VIBES TREND REPORT

De zevende editie van het Vibes Trend Report van Axalta Coating Systems is een feit! Het Vibes Trend Report is een uniek magazine over kleuren en effecten waarin u inspiratie kunt opdoen voor uw ontwerpen met metalen substraten.

Ook deze editie biedt weer een prachtig overzicht van de manieren waarop de verschillende kleuren, texturen en functionaliteiten van poedercoatings uw project en ontwerp bijzonder kunnen maken.


EUROLACKE GEEFT KLEUR AAN DE ELECTRIC DUTCHMAN

In 2016 werd de Electric Dutchman op de Dutch Design Week gepresenteerd.

Geen wonder want het is een bijzonder aansprekend ontwerp. Eind 2018 rolden de eerste elektrische scooters van de lopende band en inmiddels zijn er al vele designscooters verkocht.


EUROLACKE INTRODUCEERT COLOURWALL


Met de kwinkslag; powdered by EUROLACKE, introduceert EUROLACKE een uniek concept; de COLOURWALL. Met de COLOURWALL kunnen partners van EUROLACKE haar relaties en potentiële relaties voorzien van een professioneel kleuradvies. Op de fraai vormgegeven wand worden maar liefst 500 verschillende poedercoatings getoond. De stalen met zowel vlakke als afgeronde zijden geven de vele kleuren, oppervlakken, glansgraden en metallic effecten perfect weer. Op de wand worden niet enkel RAL kleuren getoond, maar ook vele speciale kleuren en effecten uit de EUROLACKE Colour Collections.


Op de hoogte blijven van alles wat er speelt bij EUROLACKE? Meld u dan nu aan voor onze EUROLACKE Updates.

Aanmelden Nieuwsbrief

EUROLACKE TIEL
DE RIEMSDIJK 4 | 4004 LC TIEL

INFO@EUROLACKE.NL 

TEL: 0344 - 620 662