KWALITEITSLABELS

EUROLACKE heeft verschillende (internationale) kwaliteitslabels behaald zoals Qualicoat, Qualisteelcoat en GSB International. 

Met deze keurmerken laten wij zien dat onze poedercoatings voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Qualicoat
Qualicoat is het kwaliteitslabel voor het coaten van aluminium. Het is een internationaal kwaliteitslabel dat gebaseerd is op een uitgebreide specificatie voor zowel proces- als producteisen.   


Qualicoat
Qualicoat is het internationale kwaliteitslabel voor het coaten van aluminium. Qualicoat is gebaseerd op een uitgebreide specificatie voor zowel proces- als producteisen en is van toepassing in de gevelbouw.   


GSB International

GSB International is een internationale kwaliteitsassociatie voor oppervlaktebewerking in de architectuur en industrie en waarborgt de kwaliteit van coatings.

GSB International

GSB International is een internationale kwaliteitsassociatie voor oppervlaktebewerking in de architectuur en industrie en waarborgt de kwaliteit van poedercoatings.

Qualisteelcoat
Qualisteelcoat is een internationaal kwaliteitslabel voor het coaten van staal met organische coatings. De vereisten van Qualisteelcoat gaan verder dan corrosiebescherming en omvatten eisen voor mechanische eigenschappen, weersbestendigheid en decoratief uiterlijk.

ISO Certificering
Duurzaamheid staat centraal bij de activiteiten van Axalta. Wanneer Axalta naar duurzaamheid verwijst, doelt Axalta op een breed scala aan ecologische, sociale en economische verantwoordelijkheden. Axalta beheert de activiteiten in de productiecentra's op een dusdanig manier dat de impact op de omgeving minimaal is. Axalta werkt met geavanceerde milieu-, gezondheids- en veiligheidsprotocollen. 

AAMA
De American Architectural Manufacturers Association (AAMA) is een organisatie die raam-, deur-, dakraam-, vliesgevel fabrikanten en hun leveranciers internationaal vertegenwoordigd. 

AntiGraffiti certificeringen
Ons Alesta®  AntiGraffiti assortiment is met succes getest door het laboratorium Dr. Kupfer van de Duitse vereniging Gütegemeinschaft Anti-Graffiti.

Brand- en rookcertificering

Onze poedercoatings zijn gecertificeerd volgens de Europese brand- en rookcertificering EN1350-1. 
Dit is de brandclassificatie voor bouwproducten en bouwelementen.

Marine certificering
De Marine Equipment Directive (MED) is een Europese richtlijn gericht op het waarborgen van de kwaliteit van scheepsuitrusting aan boord van European Flagged Ships. Het doel van de richtlijn is de veiligheid op zee te vergroten en het risico van verontreiniging te verminderen. Scheepsuitrusting die voldoet aan de MED zijn te herkennen aan het stuurwiel symbool.