Heftrucks MotracLinde


De T20 pallettrucks van MotracLinde worden ingezet in de meest uiteenlopende branches. Zo ook bij een toonaangevende wereldspeler op het gebied van verwerking en distributie van natuurdarmen. In deze uiterst ongunstige omgeving worden de trucks blootgesteld aan een nat-droog cyclus met geconcentreerd pekelwater. Ter vergelijk; zeewater bevat ca. 3,5% zouten. "De schrik van metaal" oftewel pekelwater bevat maar liefst ca. 25% aan oplosbare zouten.


Eind 2017 is de eerste T20 truck voorzien van Abcite® X60. De resultaten zijn veelbelovend.
De prestatie is, in vergelijking met het traditionele systeem onder dezelfde condities, significant beter. De weerbaarheid tegen schade en corrosie is duidelijk toegenomen.


Meer over dit bijzondere project en de functionaliteiten van Abcite® vindt u hier.De T20 trucks van MotracLinde worden ingezet in de meest uiteenlopende branches. De hoge luchtvochtigheid, aanwezigheid van chemicaliën en de continue aanwezigheid van mensen zijn een goudmijn voor corrosie.

Voor behandeling Abcite®.

Voor en na behandeling Abcite®.

MEER WETEN?

Bedrijfsnaam *
Voornaam en achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vraag/ opmerking
Ja, ik wil graag per e-mail op de hoogte gehouden worden van de nieuwste kleurcollecties, trends en innovaties van EUROLACKE
Ja, ik wil graag per e-mail op de hoogte gehouden worden van de nieuwste kleurcollecties, trends en innovaties van EUROLACKE
Verzenden